z úgynevezett élelmiszer-adalékanyagok arra szolgálnak, hogy javítsák az ételek kinézetét, ízét és állagát, fokozzák eltarthatóságát és eladhatóságát. Önmagukban nem minősülnek élelmiszernek. Többnyire szintetikus anyagok, de egyre többször és nagyobb mértékben alkalmaznak természetes anyagokat.
Az adalékanyagokat előzetesen laboratóriumokban vizsgálják és tesztelik, és csak akkor engedélyezik a felhasználásukat, ha az egészségre ártalmatlannak bizonyulnak. Ennek ellenére mind gyakrabban váltanak ki allergiához hasonló tüneteket (ekcéma, krónikus nátha, asztma, migrén, emésztési problémák).
Élelmiszer-adalékok
Az Egészségi hirek blog az Egészségünk honlap blogja.A cél az,hogy gyorsan legyen informálva a Kedves Olvasó 'Ebben a blogban egészségi hireket olvashatnak a fő cim altt. Kattintsanak a linkre és olvashatják is a cikket.Az Egészség és Életmód cim alatt aktuális témákból választhat. Sikeres böngészést és további kellemes napot kivánok '
Kedves Olvasó '
Üdvözlöm az Egészségi hirek blogba '
A blog fő témája az : egészség.A blogba sok információt olvashat ,kérdezze meg az orvosát,gyógyszerészét.A blog informativ jellegű. Társlapja : Egészségünk csoport .
Cime: http://groups.google.ro/group/egeszsegunk?hl=hu
A blog fő témája az : egészség.A blogba sok információt olvashat ,kérdezze meg az orvosát,gyógyszerészét.A blog informativ jellegű. Társlapja : Egészségünk csoport .
Cime: http://groups.google.ro/group/egeszsegunk?hl=hu
2010. augusztus 17., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése