Kedves Olvasó '

Üdvözlöm az Egészségi hirek blogba '

A blog fő témája az : egészség.A blogba sok információt olvashat ,kérdezze meg az orvosát,gyógyszerészét.A blog informativ jellegű. Társlapja : Egészségünk csoport .
Cime: http://groups.google.ro/group/egeszsegunk?hl=hu

2010. augusztus 17., kedd

Élelmiszer-adalékok

z úgynevezett élelmiszer-adalékanyagok arra szolgálnak, hogy javítsák az ételek kinézetét, ízét és állagát, fokozzák eltarthatóságát és eladhatóságát. Önmagukban nem minősülnek élelmiszernek. Többnyire szintetikus anyagok, de egyre többször és nagyobb mértékben alkalmaznak természetes anyagokat.
Az adalékanyagokat előzetesen laboratóriumokban vizsgálják és tesztelik, és csak akkor engedélyezik a felhasználásukat, ha az egészségre ártalmatlannak bizonyulnak. Ennek ellenére mind gyakrabban váltanak ki allergiához hasonló tüneteket (ekcéma, krónikus nátha, asztma, migrén, emésztési problémák).

Élelmiszer-adalékok

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése